Welkom op de
website
van Saltro

Over Saltro

Saltro is een innovatief diagnostisch kenniscentrum en onderdeel van Unilabs Nederland. U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle vormen van diagnostiek zoals bloedonderzoek, functieonderzoeken, ECG's, echo's en longfunctiemetingen. Daarnaast begeleidt Saltro trombosedienstcliënten bij het gebruik van antistollingsmedicatie. Saltro investeert in de ontwikkeling van nieuwe technische en digitale oplossingen die u en uw behandelaar meer regie geven over uw gezondheid, ziekte en zorg om zo de zorg nóg slimmer én prettiger voor u in te richten.

Meer over Saltro

Afspraak maken

Bloedafname en het inleveren van sperma voor onderzoek gaat alleen op afspraak op één van onze geopende locaties. U kunt hier uw online afspraak maken. Komt u er online niet uit? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken door te bellen naar 030 236 11 86. Let op; de wachttijden kunnen telefonisch langer zijn dan wanneer u online een afspraak maakt.

Voor het inleveren van urine, ontlasting en meetapparatuur hoeft u geen afspraak te maken. Dit kan ingeleverd worden op een van de poli’s, binnen de openingstijden van de bloedafname.

Saltro doet er alles aan om de noodzakelijke diagnostiek door te laten gaan en zorg te dragen voor een veilige omgeving voor patienten, zorgaanvragers en onze medewerkers.

Afspraak maken
Geopende locaties
Ga naar de locaties
Uitslagenportaal
Bekijk uw uitslagen

Nieuws

21 april 2023Unilabs en Atalmedial gaan hun krachten bundelen in Nederlandse diagnostiekUnilabs Nederland is gestart met een traject om de krachten te bundelen met Atalmedial. Dat doen Unilabs en Atalmedial vanuit de ambitie om goede, kostenefficiënte en innovatieve diagnostiek te kunnen blijven leveren voor aanvragers en patiënten in Nederland.

Beste van twee werelden
"Door de krachten te bundelen met...
Bekijk het hele artikel
20 april 2023Jeroen van Roon benoemd tot directievoorzitter Unilabs BeneluxWij zijn heel blij dat we kunnen melden dat we in Jeroen een hele geschikte en prettige persoon hebben gevonden voor de invulling van de positie directievoorzitter Unilabs Benelux!

Jeroen is een ervaren zorgbestuu...
Bekijk het hele artikel
21 maart 2023Wijzigingen NIPTVanaf 1 april 2023 zal de NIPT onderdeel worden van de prenatale screening van het RIVM. Dit betekent dat dit onderzoek wordt opgenomen in het screeningprogramma en gratis zal worden aangeboden aan alle zwangere. Vanaf 1 a...
Bekijk het hele artikel
15 maart 2023Vernieuwde zelfafnamesets voor patiëntenMet de overgang naar één Unilabs organisatie introduceren we vanaf April de nieuwe Unilabs zelfafnamesets voor patiënten.

Van Saltro/SHO naar Unilabs.
Op dit moment hebben we...
Bekijk het hele artikel