Welkom op de
website
van Saltro

Over Saltro

Saltro is een innovatief diagnostisch kenniscentrum en onderdeel van Unilabs Nederland. U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle vormen van diagnostiek zoals bloedonderzoek, functieonderzoeken, ECG's, echo's en longfunctiemetingen. Daarnaast begeleidt Saltro trombosedienstcliënten bij het gebruik van antistollingsmedicatie. Saltro investeert in de ontwikkeling van nieuwe technische en digitale oplossingen die u en uw behandelaar meer regie geven over uw gezondheid, ziekte en zorg om zo de zorg nóg slimmer én prettiger voor u in te richten.

Meer over Saltro
Contactgegevens van vakspecialisten en accountmanagers
Ga naar contact
Bepalingen, referentiewaarden en protocollen
Zoek uw onderzoek
PraktijklabPOCT in de huisartsenpraktijk
Naar Praktijklab
Testen op COVID-19
Naar de mogelijkheden

Maatregelen tijdens COVID-19

Voor bloedafname en het inleveren van lichaamsmaterialen kunnen patiënten alleen op afspraak terecht bij de geopende locaties van Saltro. Dit doen we om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de veiligheid van de patiënten en de medewerkers te waarborgen. Dankzij de afspraken vooraf, voorkomen we volle wachtruimtes en lange wachttijden. Patiënten kunnen een afspraak maken door te klikken op "Maak een afspraak". Wanneer een patiënt geen toegang heeft tot internet kunnen ze bellen met 030-236 11 86.

Saltro biedt coronadiagnostiek aan voor patiëntenzorg, ook in verpleeghuizen en instellingen waarmee we een overeenkomst hebben.

  • Saltro levert de sneltesten aan haar klanten om u te helpen uw medewerkers aan het werk te houden. Klik hier om de COVID-19 sneltesten te bestellen.
  • Voor de patiënt met ernstige klachten kan de huisarts zelf de test afnemen of doorverwijzen naar Saltro. Patiënten kunnen zich via de huisarts laten testen, zonder dat de kosten ten laste komen van het eigen risico. Saltro heeft hierover afspraken gemaakt met de GGD. Klik hier voor ons complete diagnostiekaanbod.
Het Corona Callcenter is maandag tot en met vrijdag te bereiken van 9.00 tot 17.00 uur via: 030-200 64 34

Belangrijke informatie voor trombosedienst cliënten

Binnenkort krijgen trombosedienst clienten een uitnodiging van de overheid voor een coronavaccinatie. Deze injectie is ook bij gebruik van bloedverdunners veilig. Wel moet de INR kleiner dan 3,5 zijn. Het is daarom belangrijk dat clienten de datum waarop ze het vaccin krijgen zo spoedig mogelijk aan de trombosedienst van Saltro doorgeven.
Dit kan op de volgende manieren:
Aan de medewerker van de trombosedienst tijdens de controle van de INR waarde
Telefonisch: 030-2887000
Per mail: TDALG@saltro.nl

Nieuws

15 september 2021Start inclusies EXFOCY studieSaltro is in samenwerking met het UMC Utrecht een geneesmiddelenonderzoek naar de behandeling van urineweginfecties bij vrouwen gestart. Deze studie wordt gesubsidieerd door ZonMw. De studie wordt geleid door onze arts-mic...
Bekijk het hele artikel
8 september 2021Meld u aan voor het webinar op 28 september over Hemoglobinopathie Op 28 september om 20.00u geven Dr. David Boss, klinisch chemicus St. Antonius Ziekenhuis en
dr. Angela Bikker, klinisch chemicus bij Saltro en het St. Antonius Ziekenhuis een webinar over Hemoglobinopathie.

<...
Bekijk het hele artikel
21 juni 2021Unieke samenwerking tussen UMC Utrecht en bedrijfsleven
Bekijk het hele artikel

Meer informatie over het HudsonLab - hoogvolumelaboratorium COVID-19 PCR testen