Welkom op de
website
van Saltro

Over Saltro

Saltro is een innovatief diagnostisch kenniscentrum en onderdeel van Unilabs Nederland. U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle vormen van diagnostiek zoals bloedonderzoek, functieonderzoeken, ECG's, echo's en longfunctiemetingen. Daarnaast begeleidt Saltro trombosedienstcliënten bij het gebruik van antistollingsmedicatie. Saltro investeert in de ontwikkeling van nieuwe technische en digitale oplossingen die u en uw behandelaar meer regie geven over uw gezondheid, ziekte en zorg om zo de zorg nóg slimmer én prettiger voor u in te richten.

Meer over Saltro

Afspraak maken

Voor bloedafname en het inleveren van sperma voor onderzoek kunnen patiënten alléén op afspraak terecht bij de geopende locaties van Saltro. Patiënten kunnen een afspraak maken door te klikken op "Maak een afspraak". Wanneer een patiënt geen toegang heeft tot internet kunnen ze bellen met 030 - 236 11 86.

Voor het inleveren van urine, ontlasting en meetapparatuur hoeven patiënten géén afspraak te maken.

Nieuws

21 maart 2023Wijzigingen NIPTVanaf 1 april 2023 zal de NIPT onderdeel worden van de prenatale screening van het RIVM. Dit betekent dat dit onderzoek wordt opgenomen in het screeningprogramma en gratis zal worden aangeboden aan alle zwangere. Vanaf 1 april 2023 breiden we het aantal locaties uit waar de NIPT kan worden afgenomen.

Tijdelijke sluiting NIPT loc...
Bekijk het hele artikel
15 maart 2023Vernieuwde zelfafnamesets voor patiëntenMet de overgang naar één Unilabs organisatie introduceren we vanaf April de nieuwe Unilabs zelfafnamesets voor patiënten.

Van Saltro/SHO naar Unilabs.
Op dit moment hebben we...
Bekijk het hele artikel
7 februari 2023Update monkeypox (Apenpokkenvirus)Recentelijk zijn in Nederland enkele gevallen van Monkeypox (apenpokken) vastgesteld. Nog veel is onbekend met betrekking tot ziektelast, overdracht en risicogroepen van Monkeypox zoals deze nu gezien wordt in verschillend...
Bekijk het hele artikel
2 september 2022Wetswijziging medisch afvalSinds 1 juli 2022 bent u als bedrijf of instelling binnen de zorg verplicht risico houdend medisch afval (rma afval) op te laten halen door een erkend inzamelaar. Dat betekent dat (volle) naaldcontainers, waarvan de inhoud...
Bekijk het hele artikel
Contactgegevens van vakspecialisten en accountmanagers
Ga naar contact
Bepalingen, referentiewaarden en protocollen
Zoek uw onderzoek
PraktijklabPOCT in de huisartsenpraktijk
Naar Praktijklab
Testen op COVID-19
Naar de mogelijkheden