Welkom op de
website
van Saltro

Over Saltro

Saltro is een innovatief diagnostisch kenniscentrum en onderdeel van Unilabs Nederland. U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle vormen van diagnostiek zoals bloedonderzoek, functieonderzoeken, ECG's, echo's en longfunctiemetingen. Daarnaast begeleidt Saltro trombosedienstcliënten bij het gebruik van antistollingsmedicatie. Saltro investeert in de ontwikkeling van nieuwe technische en digitale oplossingen die u en uw behandelaar meer regie geven over uw gezondheid, ziekte en zorg om zo de zorg nóg slimmer én prettiger voor u in te richten.

Meer over Saltro

Afspraak maken

Voor bloedafname en het inleveren van sperma voor onderzoek kunnen patiënten alléén op afspraak terecht bij de geopende locaties van Saltro. Patiënten kunnen een afspraak maken door te klikken op "Maak een afspraak". Wanneer een patiënt geen toegang heeft tot internet kunnen ze bellen met 088 700 1000.

Voor het inleveren van urine, ontlasting en meetapparatuur hoeven patiënten géén afspraak te maken.

Afspraak maken

Nieuws

6 november 2023Atalmedial officieel onderdeel van UnilabsMet trots verwelkomen we Atalmedial in de Unilabs familie. Door de aansluiting van Atalmedial bij het Unilabs netwerk ontstaat een krachtige organisatie van gespecialiseerde diagnostische laboratoria, die operationeel zijn in een groot deel van Nederland. Samen leveren we betrouwbare inzichten, zodat onze klanten de mogelijkheid hebben om welove...
Bekijk het hele artikel
12 oktober 2023Nieuw afnamemateriaal voor SOA-diagnostiekVoor diagnostiek op Chlamydia trachomatis en Neisseria gonorrhoeae is per 16 oktober 2023 het afnamemateriaal veranderd door een wijziging in de Europese wet- en regelgeving.

Bekijk het hele artikel
20 april 2023Jeroen van Roon benoemd tot directievoorzitter Unilabs BeneluxWij zijn heel blij dat we kunnen melden dat we in Jeroen een hele geschikte en prettige persoon hebben gevonden voor de invulling van de positie directievoorzitter Unilabs Benelux!

Jeroen is een ervaren zorgbestuu...
Bekijk het hele artikel
15 maart 2023Vernieuwde zelfafnamesets voor patiëntenMet de overgang naar één Unilabs organisatie introduceren we vanaf April de nieuwe Unilabs zelfafnamesets voor patiënten.

Van Saltro/SHO naar Unilabs.
Op dit moment hebben we...
Bekijk het hele artikel
Contactgegevens van vakspecialisten en accountmanagers
Ga naar contact
Bepalingen, referentiewaarden en protocollen
Zoek uw onderzoek
PraktijklabPOCT in de huisartsenpraktijk
Naar Praktijklab