Welkom op de
website
van Saltro

Over Saltro

Saltro is een innovatief diagnostisch kenniscentrum en onderdeel van Unilabs Nederland. U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle vormen van diagnostiek zoals bloedonderzoek, functieonderzoeken, ECG's, echo's en longfunctiemetingen. Daarnaast begeleidt Saltro trombosedienstcliënten bij het gebruik van antistollingsmedicatie. Saltro investeert in de ontwikkeling van nieuwe technische en digitale oplossingen die u en uw behandelaar meer regie geven over uw gezondheid, ziekte en zorg om zo de zorg nóg slimmer én prettiger voor u in te richten.

Meer over Saltro

Afspraak maken

Voor bloedafname en het inleveren van sperma voor onderzoek kunnen patiënten alléén op afspraak terecht bij de geopende locaties van Saltro. Patiënten kunnen een afspraak maken door te klikken op "Maak een afspraak". Wanneer een patiënt geen toegang heeft tot internet kunnen ze bellen met 030 - 236 11 86.

Voor het inleveren van urine, ontlasting en meetapparatuur hoeven patiënten géén afspraak te maken.

Afspraak maken

Nieuws

21 april 2023Unilabs en Atalmedial gaan hun krachten bundelen in Nederlandse diagnostiekUnilabs Nederland is gestart met een traject om de krachten te bundelen met Atalmedial. Dat doen Unilabs en Atalmedial vanuit de ambitie om goede, kostenefficiënte en innovatieve diagnostiek te kunnen blijven leveren voor aanvragers en patiënten in Nederland.

Beste van twee werelden
"Door de krachten te bundelen met...
Bekijk het hele artikel
20 april 2023Jeroen van Roon benoemd tot directievoorzitter Unilabs BeneluxWij zijn heel blij dat we kunnen melden dat we in Jeroen een hele geschikte en prettige persoon hebben gevonden voor de invulling van de positie directievoorzitter Unilabs Benelux!

Jeroen is een ervaren zorgbestuu...
Bekijk het hele artikel
21 maart 2023Wijzigingen NIPTVanaf 1 april 2023 zal de NIPT onderdeel worden van de prenatale screening van het RIVM. Dit betekent dat dit onderzoek wordt opgenomen in het screeningprogramma en gratis zal worden aangeboden aan alle zwangere. Vanaf 1 a...
Bekijk het hele artikel
15 maart 2023Vernieuwde zelfafnamesets voor patiëntenMet de overgang naar één Unilabs organisatie introduceren we vanaf April de nieuwe Unilabs zelfafnamesets voor patiënten.

Van Saltro/SHO naar Unilabs.
Op dit moment hebben we...
Bekijk het hele artikel
Contactgegevens van vakspecialisten en accountmanagers
Ga naar contact
Bepalingen, referentiewaarden en protocollen
Zoek uw onderzoek
PraktijklabPOCT in de huisartsenpraktijk
Naar Praktijklab