Nieuws

Het actuele nieuws van Saltro

21 juni 2021Unieke samenwerking tussen UMC Utrecht en bedrijfsleven
Bekijk het hele artikel
12 mei 2021Jan Gorissen, CEO Unilabs NederlandUnilabs, toonaangevend Europees marktleider van diagnostische diensten, heeft ir. Jan Gorissen per 15 mei benoemd tot CEO van Unilabs Nederland. Gorissen gaat leiding geven aan het Senior Leadership Team (SLT) van het Nederlandse onderdeel van de internationale groep, gevormd door de laboratoria Hudson, Medlon, Saltro en SHO.
Bekijk het hele artikel
26 april 2021Unilabs doorbreekt de grens van tien miljoen afgenomen coronatestenUnilabs, de toonaangevende Europese leverancier van diagnostische diensten, heeft in het gevecht tegen het coronavirus een mijlpaal bereikt: er zijn meer dan 10 miljoen coronatesten afgenomen.
Bekijk het hele artikel
20 april 2021ICT cruciaal voor pandemielab Hudson van Unilabs In de 2e editie van ICT&Health verscheen een artikel over de cruciale rol van ICT bij de totstandkoming van het Hudsonlab van Unilabs. Het gehele artikel is hier te lezen.
Bekijk het hele artikel
10 maart 2021SHO Groep treedt toe tot Unilabs Nederland Velp - Vanaf 5 maart maakt de SHO Groep officieel deel uit van Unilabs Nederland, onderdeel van de Unilabs Group, toonaangevend Europees leverancier van diagnostische diensten. In navolging van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) gaf deze week ook de Autoriteit Consument en Markt (ACM) groen licht voor de overname. Eerder traden de diagnostische...
Bekijk het hele artikel
4 maart 2021Saltro test deelnemers ABN AMRO Tennistoernooi op COVID-19Komende week wordt in Sportpaleis Ahoy in Rotterdam de 48ste editie van het ABN Amro World Tennis Tournament gespeeld. Toernooidirecteur Richard Kraijicek heeft weer een sterk spelersveld samengesteld met bekende namen als Medvedev en Monfils. Saltro zorgt ervoor dat het toernooi coronaveilig verloopt. Om de spelers, begeleiders en medewerkers v...
Bekijk het hele artikel