Locaties

De geopende locaties van Saltro

Saltro doet er alles aan om de noodzakelijke diagnostiek door te laten gaan en zorg te dragen voor een veilige omgeving voor patienten, zorgaanvragers en onze medewerkers.

Voor Bloedafname en het inleveren van sperma voor onderzoek gaat alléén op afspraak op één van onze geopende locaties. U kunt hier uw online afspraak maken. Komt u er online niet uit? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken door te bellen naar 030 236 11 86. Let op; de wachttijden kunnen telefonisch langer zijn dan wanneer u online een afspraak maakt.

Voor het inleveren van urine, ontlasting en meetapparatuur hoeft u géén afspraak te maken. Dit kan ingeleverd worden op een van de poli’s, binnen de openingstijden van de bloedafname.

Locatie Leusden tijdelijk verhuisd

Vanwege een verbouwing kunnen we tijdelijk geen bloedafname-dienstverlening aanbieden op locatie Medisch Centrum Leusden.
Daarom zetten we per 4 september 2023 onze dienstverlening in de nabije omgeving voort, op Zorgplein de Tolgaarde, Tolplaats 3, 3831 JA Leusden.

U kunt hier, op afspraak, terecht voor bloedafname (incl. NIPT en GTT). Ook kunt u urine, ontlasting en ander materiaal, zonder afspraak, inleveren gedurende onze openingstijden.
Via de button 'klik hier om een afspraak te maken' hieronder vindt u o.b.v. postcode de dichtstbijzijnde locaties en afspraakmogelijkheden