Werken bij Saltro

Saltro biedt diagnostische ondersteuning en advisering aan huisartsen en andere zorgverleners in de eerstelijns zorg. Met in totaal ruim 550 medewerkers verricht Saltro bloedafname, laboratoriumonderzoek, Functieonderzoek en ondersteunen we Trombosedienst cliënten door hen te leren zelf te meten en te doseren.

De organisatie en wat wij zoeken

Saltro is een innovatieve en flexibele organisatie. Ons laboratorium beschikt over de nieuwste technologie op het gebied van diagnostiek. Aanvragers en hun patiënten voelen zich prettig bij ons. Dat zien we terug in de goede cijfers voor klanttevredenheid.

Saltro kent een informele, prettige en collegiale sfeer en zorgt goed voor haar medewerkers. Er is een goed inwerkprogramma en we besteden veel aandacht aan opleiding en nascholing. Niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor huisartsen en praktijkassistenten. En met het aantal vrije dagen en de pensioenregeling zit het wel goed.

Werken bij Saltro is leuk, afwisselend en boeiend. Het vraagt ook best wat van je. Zo moet je nauwgezet om kunnen gaan met onze technische apparatuur. En werk je in de buitendienst, dan is het belangrijk dat je open en met inlevingsvermogen met mensen omgaat. Verder hechten we aan een flexibele instelling en vinden we het belangrijk dat je stressbestendig bent. Je bent communicatief, weet vertrouwen te wekken en je hebt een gastvrije instelling.