(Rust-)ECG

SS40
U bent naar Saltro doorverwezen voor een ECG (electrocardiogram), ook wel hartfilmpje genoemd. Bij dit onderzoek worden elektrische stroompjes in het hart gemeten. Deze stroompjes geven informatie over de werking en het ritme van het hart. Uw arts gebruikt dit onderzoek om onregelmatigheden in uw hartritme op te sporen of een verklaring te vinden voor klachten die mogelijk door het hart komen. U bent naar Saltro doorverwezen voor een ECG.

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken voor een ECG via het afsprakenbureau van Saltro, via telefoonnummer 030 236 11 24. Onze openingstijden en locaties vindt u hier.

Vragen

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u deze tijdens het onderzoek stellen aan de Saltro-medewerker. Ook kunt u hiervoor contact opnemen met Saltro. Telefoonnummer: 030 -236 11 36 (maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur). E-mail: saltro@saltro.nl.

Informatie over de tarieven

In de tarieventool vindt u de tarieven van onze onderzoeken. Op het aanvraagformulier heeft uw arts aangegeven welke bepalingen hij door Saltro wil laten uitvoeren. U kunt zoeken op de naam of de code van de bepaling. Klik vervolgens op de + en het tarief wordt in het kostenoverzicht gezet en automatisch opgeteld. Zo heeft u een indicatie van de kosten die in rekening worden gebracht.

Bekijk de tarieven