MRI

MRIK
U bent naar Saltro doorverwezen voor een MRI (Magnetic Resonance Imaging). Een MRI-scan wordt gemaakt met behulp van magnetische velden en radiogolven en geeft een drie dimensionaal beeld van het lichaam. Met deze methode kunnen weefsels en organen op een veilige manier goed onderzocht worden.

MRI knie

Met dit onderzoek worden er opnames gemaakt van de structuren in het gewricht (banden, meniscus, kraakbeen).

Afspraak maken

Een MRI van de knie wordt uitbesteed aan derden. Saltro werkt hiervoor samen met ziekenhuizen en klinieken uit de omgeving Utrecht. U kunt een afspraak maken voor een MRI van de knie via het afsprakenbureau van Saltro, via telefoonnummer 030 236 11 24.

Vragen

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u deze tijdens het onderzoek stellen aan de Saltro-medewerker. Ook kunt u hiervoor contact opnemen met Saltro. Telefoonnummer: 030 -236 11 36 (maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur). E-mail: saltro@saltro.nl.

Informatie over de tarieven

In de tarieventool vindt u de tarieven van onze onderzoeken. Op het aanvraagformulier heeft uw arts aangegeven welke bepalingen hij door Saltro wil laten uitvoeren. U kunt zoeken op de naam of de code van de bepaling. Klik vervolgens op de + en het tarief wordt in het kostenoverzicht gezet en automatisch opgeteld. Zo heeft u een indicatie van de kosten die in rekening worden gebracht.

Bekijk de tarieven