Fundusfotografie

FUON
U bent naar Saltro doorverwezen voor fundusfotografie. Met dit onderzoek worden er foto’s gemaakt van de bloedvaten in het netvlies van uw oog. Aan de hand van deze foto’s kan de optometrist de kwaliteit van de bloedvaten beoordelen. Bij sommige aandoeningen kunnen deze vaten aangetast zijn. Bijvoorbeeld bij suikerziekte (diabetes mellitus). Op basis van de kwaliteit van de bloedvaten kan uw arts bepalen welke behandeling nodig is.

Afspraak

U kunt een afspraak maken voor fundusfotografie via het afsprakenbureau van Saltro, via telefoonnummer 030 236 11 24. Onze openingstijden en locaties vindt u hier.

Vragen

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u deze tijdens het onderzoek stellen aan de Saltro-medewerker. Ook kunt u hiervoor contact opnemen met Saltro via telefoonnummer 030 236 11 36 (maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur) of per e-mail:saltro@saltro.nl.

Informatie over de tarieven

In de tarieventool vindt u de tarieven van onze onderzoeken. Op het aanvraagformulier heeft uw arts aangegeven welke bepalingen hij door Saltro wil laten uitvoeren. U kunt zoeken op de naam of de code van de bepaling. Klik vervolgens op de + en het tarief wordt in het kostenoverzicht gezet en automatisch opgeteld. Zo heeft u een indicatie van de kosten die in rekening worden gebracht.

Bekijk de tarieven