Echocardiografie

HARE
U bent naar Saltro doorverwezen voor een echocardiografie. Dit is een onderzoek waarbij met geluidsgolven de bewegingen van de hartspier, de hartkleppen en de holten van het hart op een monitor in beeld worden gebracht. Aan de hand van deze beelden worden er berekeningen gemaakt die inzicht geven in de werking van uw hart.

Afspraak

U kunt een afspraak maken voor een echocardiografie via het afsprakenbureau van Saltro, via telefoonnummer 030 236 11 24. Onze openingstijden en locaties vindt u hier.De wachttijden zijn momenteel langer dan u van ons gewend bent.

Vragen

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u deze tijdens het onderzoek stellen aan de Saltro-medewerker. Ook kunt u hiervoor contact opnemen met Saltro via telefoonnummer 030 236 11 36 (maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur) of per e-mail: saltro@saltro.nl.

Informatie over de tarieven

In de tarieventool vindt u de tarieven van onze onderzoeken. Op het aanvraagformulier heeft uw arts aangegeven welke bepalingen hij door Saltro wil laten uitvoeren. U kunt zoeken op de naam of de code van de bepaling. Klik vervolgens op de + en het tarief wordt in het kostenoverzicht gezet en automatisch opgeteld. Zo heeft u een indicatie van de kosten die in rekening worden gebracht.

Bekijk de tarieven