Echo diep veneuze trombose

EDVT
U bent naar Saltro doorverwezen voor een echo diep veneuze trombose. Hierbij worden de aders in het been onderzocht en op een beeldscherm getoond. Aan de hand van de beelden is vast te stellen of u trombose of een bloedvatontsteking heeft.

Afspraak

U kunt een afspraak maken voor een diep veneuze trombose via het afsprakenbureau van Saltro, via telefoonnummer 030 236 11 24. Onze openingstijden en locaties vindt u hier.

Contact

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u deze tijdens het onderzoek stellen aan de Saltro-medewerker. Ook kunt u hiervoor contact opnemen met Saltro via telefoonnummer 030 236 11 36 (maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur) of per e-mail: saltro@saltro.nl.

Informatie over de tarieven

In de tarieventool vindt u de tarieven van onze onderzoeken. Op het aanvraagformulier heeft uw arts aangegeven welke bepalingen hij door Saltro wil laten uitvoeren. U kunt zoeken op de naam of de code van de bepaling. Klik vervolgens op de + en het tarief wordt in het kostenoverzicht gezet en automatisch opgeteld. Zo heeft u een indicatie van de kosten die in rekening worden gebracht.

Bekijk de tarieven