Datum
18 november 2019

Verbetering van de digitale dienstverlening van de trombosedienst

In Nederland is de trombosezorg al goed geregeld maar er is altijd ruimte voor verbetering. Saltro wil de trombosezorg zo simpel en veilig mogelijk maken. Wij geloven in zelfregie voor onze cliënten en gaan daarom insteken op verbetering van de digitale dienstverlening.

Welke verbeteringen kunt u verwachten?

 • Uw dosering online inzien
  Via een persoonlijk online dossier krijgt iedereen inzage in zijn dosering,
  onze zelfmeters maken hier al gebruik van. U krijgt uw doseerkalender voorlopig
  ook nog per post. In de toekomst zullen we dit anders gaan inrichten. We houden
  u hiervan op de hoogte.

 • Communicatie
  Heeft u een vraag of wilt u een ingreep melden? Ook dit kan in de toekomst via uw persoonlijk online dossier. U ontvangt van ons dan dezelfde dag nog een reactie. U kunt dit natuurlijk ook nog steeds telefonisch of per mail doen.

 • Tropaz app
  Voor alle Trombosedienst cliënten introduceren we een handige app! De Tropaz app. Zo kunt u overal ter wereld uw dosering inzien, uw INR invoeren (voor zelfmeters en zelf dosseerders) en met de Trombosedienst communiceren. Waar en wanneer het u uitkomt dus!

Saltro klaar voor de toekomst

Met al deze verbeteringen speelt Saltro Trombosedienst in op uw en onze toekomst. Om dit mogelijk te maken gaat we de komende tijd aan het werk met onze computersystemen. Dat betekent dat er binnenkort al een aantal wijzigingen aankomen. Hiervan zult u tijdig op de hoogte worden gesteld.