Directlab Online

Net als Saltro ondersteunt Directlab Online mensen om weloverwogen beslissingen te nemen over hun gezondheid. Directlab Online maakt het mogelijk om met medisch verantwoorde testen zélf inzicht te krijgen in je gezondheid. Wanneer en waar je wilt en altijd discreet. Directlab Online biedt preventieve gezondheidstesten voor diabetes, hart- en vaatziekten en nierschade, vitaminen-testen, testen voor soa’s, testen om drugs aan te tonen of uit te sluiten, corona-testen en testen naar de oorzaak van veel voorkomende klachten

Alleen testen waar je wat aan hebt
Directlab Online vindt zinnig en zuinig testen belangrijk. Dankzij het testadvies weet je zeker dat je alleen testen doet waar je wat aan hebt. Als testen niet of minder zinvol lijkt, adviseert Directlab Online je eerlijk hierover. Directlab Online werkt begrijpelijk en persoonlijk. De uitslag van een test bij Directlab Online check je ook online. Bij de uitslag staat duidelijk wat de test inhoudt en wat jouw uitslag betekent. Ook vind je hier jouw persoonlijk advies. Helemaal op maat en in begrijpelijke taal.

Directlab Online werkt betrouwbaar
De laboratoriumtesten van Directlab Online zijn zeer betrouwbaar. Alle analyses vinden plaats in de laboratoria van Unilabs (Saltro en Medlon), die ISO geaccrediteerd zijn en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Je gegevens en uitslagen zijn veilig bij ons.

Directlab Online, een initiatief van Unilabs
Directlab Online is een initiatief van Unilabs, het moederbedrijf van Saltro. Unilabs is een van de grootste diagnostische firma's van Europa. Het bedrijf levert wereldwijd een breed scala aan laboratorium-, pathologie- en medische beeldvormingsdiensten. 12.700 werknemers verdeeld over 17 landen in 150 centra voor medische beeldvorming en 250 labs voeren per week meer dan 4 miljoen labtesten uit – iedere dag opnieuw worden er levens gered. In Nederland behoren de diagnostische centra en laboratoria van Saltro, Medlon en SHO tot Unilabs.

Directlab Online