Pathologieonderzoek

PA1
PA2
PA3
Saltro verzorgt ook pathologieonderzoek. Saltro besteedt de uitvoering van dit onderzoek uit aan samenwerkende geaccrediteerde laboratoria. Materiaal verkregen uit bijvoorbeeld huidbiopten en kleine chirurgische ingrepen kunt u insturen voor onderzoek. De afnamematerialen kunt u bij Saltro bestellen. De doorlooptijd voor pathologieonderzoek ligt tussen de 5 en 10 werkdagen.

Kosten

Afhankelijk van de beoordeling van de patholoog wordt bepaald welk soort onderzoek noodzakelijk is:

  • Weefsel onderzoek zwaarteweging 1 (PA1) € 63,35
  • Weefsel onderzoek zwaarteweging 2 (PA2) € 126,07
  • Weefsel onderzoek zwaarteweging 3 (PA3) € 161,39

Contact

Voor informatie over de uitslagen kunt u contact opnemen met de medische microbiologie van Saltro: 030-2361155. Zij kunnen u het telefoonnummer doorgeven van de dienstdoende verantwoordelijke patholoog.  

Voor consulten of communicatie niet gerelateerd aan materiaalafname kunt u contact opnemen met de dienstdoende patholoog van het UMCU 0800-8099

Informatie over de tarieven

In de tarieventool vindt u de tarieven van onze onderzoeken van 2020. Op het aanvraagformulier heeft uw arts aangegeven welke bepalingen hij door Saltro wil laten uitvoeren. U kunt zoeken op de naam of de code van de bepaling. Klik vervolgens op de + en het tarief wordt in het kostenoverzicht gezet en automatisch opgeteld. Zo heeft u een indicatie van de kosten die in rekening worden gebracht.

Bekijk de tarieven