Eventrecording

EVEN
U bent naar Saltro doorverwezen voor een eventrecording, ook wel 7 dagen-hartfilmpje genoemd. Voor dit onderzoek wordt gedurende (maximaal) 7 dagen een aantal hartfilmpjes (ECG’s) bij u gemaakt. Op het moment dat u klachten heeft, kunt u zelf de opnames starten. Dit onderzoek toont aan of u last heeft van hartritmestoornissen. Er is ten tijde van het onderzoek geen sprake van cardiale bewaking.

Afspraak

U kunt een afspraak maken voor een eventrecording via het afsprakenbureau van Saltro, via telefoonnummer 030 236 11 24. Onze openingstijden en locaties vindt u hier.

Vragen

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u deze tijdens het onderzoek stellen aan de Saltro-medewerker. Ook kunt u hiervoor contact opnemen met Saltro via telefoonnummer 030 236 11 36 (maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur) of per e-mail: saltro@saltro.nl .

Informatie over de tarieven

In de tarieventool vindt u de tarieven van onze onderzoeken. Op het aanvraagformulier heeft uw arts aangegeven welke bepalingen hij door Saltro wil laten uitvoeren. U kunt zoeken op de naam of de code van de bepaling. Klik vervolgens op de + en het tarief wordt in het kostenoverzicht gezet en automatisch opgeteld. Zo heeft u een indicatie van de kosten die in rekening worden gebracht.

Bekijk de tarieven