Enkel-arm index

EAIN
U bent naar Saltro doorverwezen voor een enkel-armindex. Met dit onderzoek is vast te stellen of er een vernauwing is in de slagaders van uw benen. De onderzoeker doet dit door de stroomsnelheid van het bloed in uw armen te vergelijken met de stroomsnelheid in uw benen. Een groot verschil kan wijzen op vaatproblemen in het been.

Let op: Voor dit onderzoek is het belangrijk dat u 2 uur voorafgaand aan het onderzoek niet rookt.

Afspraak

U kunt een afspraak maken voor een enkel-armindex via het afsprakenbureau van Saltro, via telefoonnummer 030 236 11 24. Onze openingstijden en locaties vindt u hier.

Vragen

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u deze tijdens het onderzoek stellen aan de Saltro-medewerker. Ook kunt u hiervoor contact opnemen met Saltro via telefoonnummer 030 236 11 36 (maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur) of per e-mail: saltro@saltro.nl.

Informatie over de tarieven

In de tarieventool vindt u de tarieven van onze onderzoeken. Op het aanvraagformulier heeft uw arts aangegeven welke bepalingen hij door Saltro wil laten uitvoeren. U kunt zoeken op de naam of de code van de bepaling. Klik vervolgens op de + en het tarief wordt in het kostenoverzicht gezet en automatisch opgeteld. Zo heeft u een indicatie van de kosten die in rekening worden gebracht.

Bekijk de tarieven