Echo schouder

ESH1
U bent naar Saltro doorverwezen voor een echo van uw schouder. Bij dit onderzoek worden de spieren en pezen van de schouder op een beeldscherm getoond. De resultaten van het onderzoek helpen uw huisarts een verklaring te vinden voor uw schouderklachten. Voor onderzoek geldt een minimum leeftijd van 16 jaar.

Afspraak

U kunt een afspraak maken voor een echo van uw schouder via het afsprakenbureau van Saltro, via telefoonnummer 030 236 11 24. Onze openingstijden en locaties vindt u hier. U kunt meestal binnen vijf werkdagen bij Saltro terecht.

Vragen

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u deze tijdens het onderzoek stellen aan de Saltro-medewerker. Ook kunt u hiervoor contact opnemen met Saltro via telefoonnummer 030 236 11 36 (maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur) of per e-mail: saltro@saltro.nl
.

Informatie over de tarieven

In de tarieventool vindt u de tarieven van onze onderzoeken van 2020. Op het aanvraagformulier heeft uw arts aangegeven welke bepalingen hij door Saltro wil laten uitvoeren. U kunt zoeken op de naam of de code van de bepaling. Klik vervolgens op de + en het tarief wordt in het kostenoverzicht gezet en automatisch opgeteld. Zo heeft u een indicatie van de kosten die in rekening worden gebracht.

Bekijk de tarieven