Datum
11 oktober 2019

Wereld Trombose Dag

Op 13 oktober is het wereld trombosedag. Elk jaar wordt er wereldwijd extra aandacht besteed aan alles wat te maken heeft met trombose. Door meer bekendheid te geven aan dit potentieel gevaarlijke ziektebeeld proberen we de ziekte- en sterftecijfers als gevolg van trombose omlaag te brengen. In Nederland is de trombosezorg al goed geregeld maar ook hier is ruimte voor verbetering.Onderdeel hiervan is dat Saltro de trombosezorg zo simpel en veilig mogelijk wilt maken. Wij geloven in zelfregie voor onze cliënten en gaan daarom insteken op verbetering van de digitale dienstverlening.

Welke verbeteringen kunt u verwachten?

Uw dosering online inzien
Via een persoonlijk online dossier krijgt iedereen inzage in zijn dosering, onze zelfmeters maken hier al gebruik van. U krijgt uw doseerkalender voorlopig ook nog per post. In de toekomst zullen we dit anders gaan inrichten. We houden u hiervan op de hoogte.

Communicatie
Heeft u een vraag of wilt u een ingreep melden? Ook dit kan in de toekomst via uw persoonlijk online dossier. U ontvangt van ons dan dezelfde dag nog een reactie. U kunt dit natuurlijk ook nog steeds telefonisch of per mail doen.

Zelfmeter app
Voor zelfmeters en zelfdoseerders lanceren we een handige app! De Trodex app. Zo kunt u overal ter wereld uw INR invoeren, uw dosering inzien en met de Trombosedienst communiceren. Waar en wanneer het u uitkomt dus!

Saltro klaar voor de toekomst
Met al deze verbeteringen speelt Saltro Trombosedienst in op uw en onze toekomst. Om dit mogelijk te maken gaat we de komende tijd aan het werk met onze computersystemen. Dat betekent dat er binnenkort al een aantal wijzigingen aankomen. Hiervan zult u tijdig op de hoogte worden gesteld.

Wij kijken uit naar een nog betere trombosedienst en staan vandaag, samen met de rest van de wereld, stil bij trombose.