Datum
4 maart 2021

Saltro test deelnemers ABN AMRO Tennistoernooi op COVID-19

Komende week wordt in Sportpaleis Ahoy in Rotterdam de 48ste editie van het ABN Amro World Tennis Tournament gespeeld. Toernooidirecteur Richard Kraijicek heeft weer een sterk spelersveld samengesteld met bekende namen als Medvedev en Monfils. Saltro zorgt ervoor dat het toernooi coronaveilig verloopt. Om de spelers, begeleiders en medewerkers van het toernooi en Sportpaleis Ahoy te behoeden voor besmetting met het coronavirus, heeft Saltro in samenwerking met de toernooiorganisatie een uitgebreid diagnostisch- en veiligheidplan opgesteld.

Naast allerlei fysieke maatregelen, waaronder het creëren van een zogeheten bubbel in het Marriot Hotel waar de spelers tijdens het toernooi verblijven, wordt iedereen die direct of indirect bij het toernooi betrokken is, zorgvuldig getest, hetzij met een PCR-test hetzij met een sneltest.

Niets aan het toeval overlaten

Michael Klein, accountmanager van Saltro, doet uit de doeken dat niets aan het toeval overgelaten wordt. Onze medewerkers team nemen bij aankomst in en vertrek uit het hotel bij alle spelers en hun begeleiders een PCR-test af. Na vier dagen worden de aanwezige spelers en hun staf opnieuw getest. Ook het hotelpersoneel en anderen die in contact kunnen komen met de spelers, worden getest. Met hetzelfde doel is ook in Sportpaleis Ahoy een pop-up teststraat ingericht. Saltro geeft de testresultaten via een boekingssysteem door aan de medische staf van het toernooi.

Meer informatie

Neem contact op met Wim Knol, corporate communicatieadviseur van Saltro