Aanvraagkaart kleine kwalen

Ontvang een exemplaar van "Kleine kwalen en alledaagse klachten bij ouderen"

Waarom geven we u dit boek cadeau?
Nederlandse zorgverleners en patiënten hebben behoefte aan toegankelijke en hoogwaardige diagnostiek. Zonder is goede en betaalbare zorg haast onmogelijk – zeker in een tijd dat de zorgkosten en -kwaliteit al zwaar onder druk staan. Unilabs begrijpt dat. Daarom werken wij dag in, dag uit hard om het verschil te maken in het Nederlandse zorglandschap. Als één betrouwbare, innovatieve en deskundige diagnostische organisatie. Het optimaal bedienen van mens, maatschappij en wereld, dat staat centraal. Om de huisarts die gebukt gaat onder hoge werkdruk, de patiënt die zo goed mogelijk verzorgd en geadviseerd wil worden en de samenleving die toegang wil houden tot betaalbare, goede zorg. Vanuit dit streven bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos in het bezit te komen van het boek Kleine kwalen en alledaagse klachten bij ouderen.

U kunt het boek aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Onze accountmanager komt het boek dan persoonlijk bij u langs brengen.

Over het boek.

Kleine kwalen en alledaagse klachten bij ouderen geeft een praktische leidraad voor zestig alledaagse klachten bij mensen van ongeveer 75 jaar of ouder. Diagnostiek en beleid krijgen een rationele en, zo mogelijk, een wetenschappelijke onderbouwing. De inhoud sluit aan bij de richtlijnen en standaarden van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG).

In het boek wordt iedere aandoening aan de hand van een vaste en overzichtelijke structuur behandeld. Elk hoofdstuk begint met kernpunten die de belangrijkste aspecten van de aandoening in een oogopslag bij elkaar zetten. Aan vrijwel ieder hoofdstuk zijn illustraties toegevoegd.

Aan deze geheel herziene editie zijn 10 nieuwe hoofdstukken toegevoegd en is veel nieuw beeldmateriaal opgenomen. Daarnaast is al deze informatie ook online beschikbaar via Kleine Kwalen Online.

Kleine kwalen en alledaagse klachten bij ouderen is bedoeld voor de huisarts (in opleiding), de specialist Ouderengeneeskunde (in opleiding), de praktijkondersteuner en de wijkverpleegkundige. Het boek is ook waardevol voor andere professionals die betrokken zijn bij de medische zorg voor ouderen en net zoals de andere kleine kwalen boeken is het boek ook interessant voor medisch studenten.