Aanvraagformulieren en afnamematerialen bestellen

Onderzoek kunt u aanvragen met de aanvraagformulieren van Saltro. Met een volledig ingevuld formulier kunnen we zorgen voor een snelle afhandeling. Saltro gebruikt onderstaande aanvraagformulieren. De aanvraagformulieren Algemeen en Probleemgeoriënteerd worden het meest gebruikt.

  • Algemeen
  • Probleemgeoriënteerd
  • Echocardiografie (hartecho)
  • Echografie
  • Inspannings-ECG
  • Ureumademtest - Dit is tevens een recept. Het is belangrijk dat u het formulier ondertekent.
  • MRI/DEXA - Wilt u de instructies op het formulier opvolgen en het screeningsformulier invullen?
  • Röntgen - Op de achterzijde van het aanvraagformulier Röntgen staat waar en wanneer patiënten terecht kunnen.
Als klant van Saltro kunt u online aanvraagformulieren en artikelen voor het afnemen van materiaal bestellen. In deze instructie staat stap voor stap beschreven hoe u een online bestelling plaats. Om te producten bestellen dient u ingelogd te zijn. Klik daarvoor op de knop 'Log in' rechtsboven.

Account aanmaken

Om in te loggen, heeft u een online account nodig. Heeft u nog geen account? Maak deze dan als volgt aan:
1. Klik op de knop 'Inloggen' rechtsboven.
2. Er verschijnt een invulveld. Klik op 'Account aanvragen'.
3. Er verschijnt een invulveld 'Registreren'. Vul hier de artscode in. Deze vindt u naast de adresgegevens op onze aanvraagformulieren.
4. U ontvang vervolgens binnen 1 werkdag een e-mail op het bij ons bekende e-mailadres (dit is het adres dat u heeft opgegeven bij aanmelding).
5. Door op de link in de e-mail te klikken, kunt u zelf een wachtwoord kiezen waarmee u kunt inloggen. Dit wachtwoord geldt voor alle artsen in de praktijk.

Heeft u vragen over het online bestellen of over uw account? Dan kunt u contact opnemen met webshop.support@unilabs.com.

Wachtwoord vergeten

Heeft u een account maar bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag deze dan als volgt opnieuw aan:
1. Klik op de knop 'Inloggen' rechtsboven.
2. Er verschijnt een invulveld. Klik op ‘Wachtwoord vergeten’.
3. Er verschijnt een invulveld ‘Wachtwoord vergeten’. Vul hier de artscode in. Deze vindt u naast de adresgegevens op onze aanvraagformulieren.
4. U ontvangt vervolgens binnen enkele minuten een e-mail op het bij ons bekende e-mailadres (dit is het e-mailadres dat u heeft opgegeven bij aanmelding).
5. Door op de link in de e-mail te klikken, kunt u zelf een wachtwoord kiezen waarmee u kunt inloggen. Dit wachtwoord geldt voor de artscode die u bij stap 3 heeft ingevuld.

Heeft u vragen over het online bestellen of over uw account? Dan kunt u contact opnemen met webshop.support@unilabs.com.