Deze dienstverlening is per 23 mei 2022 bëindigd. Vragen? Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum via 030-2361136

Wijzigingen Covid transport

Geachte aanvrager, Sinds de beleidswijzigingen van de overheid is de noodzaak en de frequentie van Covid -19 diagnostiek door Saltro de afgelopen weken drastisch afgenomen. De belangrijkste redenen voor deze afname zijn het stopzetten van de uitgebreide preventieve maatregelen en het toegenomen vertrouwen in de via zelfafname uit te voeren antigeen testen voor SARS-CoV-2.

Dit betekent dat de noodzaak en daarmee de vraag naar (thuis-)afname van neus/keel uitstrijken door Saltro-medewerkers is komen te vervallen. Saltro zal per 23 mei aanstaande deze dienstverlening dan ook nier meer uitvoeren. Tevens zal dan ook het apart ingerichte Covid transport niet meer kunnen worden aangevraagd.

Let wel! Uiteraard kunt u wel Covid swaps blijven aanvragen, maar zult u zelf de afname moeten doen voor uw patiënten. De materialen kunnen gewoon worden meegegeven met het reguliere transport.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben neem dan contact op met het Klant Contact Centrum van Saltro te bereiken via 030-2361136 of per mail saltro@saltro.nl

Met vriendelijke groet,
Saltro - Unilabs NL

Let op: Onderstaande dienstverlening is per 23 mei 2022 bëindigd

Via deze pagina kunt u transport aanvragen voor Covid-19 diagnostiek. Covid-19 transport kent verschillende mogelijkheden. LET OP: aan sommige transport mogelijkheden zijn extra kosten verbonden.
Hieronder leest u de voorwaarden ten behoeve van het aanvragen van Covid-19 transport.

Komt regulier transport nog ander materiaal ophalen dan hoeft u het covid materiaal niet aan te melden. U kunt het covid materiaal meegeven met het reguliere transport. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
COVID-19 transport wordt uiterlijk de volgende werkdag opgehaald. Wij kijken in onze reguliere planning of uw aanvraag gecombineerd kan worden met ons reguliere transport of een huisbezoek. Het kan dus zijn dat het materiaal dezelfde werkdag nog wordt opgehaald. Zorg er daarom voor dat u uw aanvraag plaatst nadat u het materiaal heeft afgenomen.

Kosten
Deze service is kostenloos. Mocht het gebeuren dat onze medewerker materiaal komt ophalen en het materiaal nog niet is afgenomen. Dan zijn wij genoodzaakt transportkosten in rekening te brengen. De transportkosten bedragen €88,75.
Wilt u het transport op dezelfde werkdag kostenloos opgehaald hebben dan moet dit uiterlijk vóór 10:00u bij ons zijn aangemeld via onderstaand formulier.
Meld u het transport ná 10:00u maar vóór 14u bij ons aan dan worden extra kosten in rekening gebracht. Aanvragen na 14:00u kunnen niet dezelfde dag worden opgehaald. U kunt er dan voor kiezen het materiaal zelf naar de Mississippidreef te brengen.

Kosten
De kosten voor een extra transport binnen de regio Utrecht bedragen € 88,75. Deze worden achteraf aan de betreffende instelling gefactureerd. Mocht het gebeuren dat onze medewerker materiaal komt ophalen en het materiaal nog niet is afgenomen. Dan zijn wij genoodzaakt transportkosten in rekening te brengen. De transportkosten bedragen €88,75.

U kunt er ook voor kiezen om het materiaal zelf naar ons laboratorium te brengen.
Materiaal kan 7 dagen per week ingeleverd worden bij ons laboratorium in de hiervoor speciaal bestemde brievenbus. Deze brievenbus staat tijdens kantoortijden bij de entree. Na 17:00 en in het weekend kan het materiaal gedeponeerd worden in het witte brievenbusje aan de zijkant van het gebouw (aan de grote weg).
Afleveradres
Saltro Laboratorium
Mississippidreef 83
3565 CE Utrecht
Bij het aanvragen van COVID-19 transport in het weekend zijn er 3 mogelijkheden:
1. Het transport wordt ingepland op de route van de eerst volgende werkdag. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
2. U brengt het materiaal zelf naar het laboratrium.
Materiaal kan 7 dagen per week ingeleverd worden bij ons laboratorium in de hiervoor speciaal bestemde brievenbus. Deze brievenbus staat tijdens kantoortijden bij de entree. Na 17:00 en in het weekend kan het materiaal gedeponeerd worden in het witte brievenbusje aan de zijkant van het gebouw (aan de grote weg). Afleveradres: Saltro Laboratorium Mississippidreef 83 3565 CE Utrecht.
3. U wilt het transport op dezelfde dag laten plaats vinden. Aanvragen dienen voor 14:00u ingediend te zijn. Hier worden extra kosten voor in rekening gebracht. De kosten voor een extra transport binnen de regio Utrecht bedragen € 88,75. Deze worden achteraf aan de betreffende instelling gefactureerd.
U kunt er altijd voor kiezen om het materiaal zelf naar ons laboratorium te brengen.
Materiaal kan 7 dagen per week ingeleverd worden bij ons laboratorium in de hiervoor speciaal bestemde brievenbus. Deze brievenbus staat tijdens kantoortijden bij de entree. Na 17:00 en in het weekend kan het materiaal gedeponeerd worden in het witte brievenbusje aan de zijkant van het gebouw (aan de grote weg).

Afleveradres
Saltro Laboratorium
Mississippidreef 83
3565 CE Utrecht