Datum
21 april 2023

Unilabs en Atalmedial gaan hun krachten bundelen in Nederlandse diagnostiek

Unilabs Nederland is gestart met een traject om de krachten te bundelen met Atalmedial. Dat doen Unilabs en Atalmedial vanuit de ambitie om goede, kostenefficiënte en innovatieve diagnostiek te kunnen blijven leveren voor aanvragers en patiënten in Nederland.

Beste van twee werelden
"Door de krachten te bundelen met Atalmedial krijgt Unilabs 'the perfect fit'. Op deze manier zijn wij in staat om veel zorgverleners en patiënten in een groot gebied in Nederland te bedienen en ons strategisch innovatieprogramma breder uitrollen. We kijken er erg naar uit om onze nieuwe collega's van Atalmedial te verwelkomen zodra de overname is afgerond."Jeroen van Roon, onlangs benoemd tot Directievoorzitter Unilabs Benelux:

Atalmedial
Atalmedial is een toonaangevende dienstverlener in Nederland op het gebied van laboratoriumdiagnostiek. Daarnaast exploiteert Atalmedial één van de grootste trombosediensten van Nederland. Klik hier voor meer informatie.

Vervolg
De komende tijd leggen Atalmedial en Unilabs hun plannen voor aan toezichthoudende instanties. Als alle goedkeuringen worden gegeven, is het de verwachting dat Atalmedial zich in het najaar van 2023 officieel aansluit bij Unilabs.